Asociația culturală tradițională Negura

Împreună visăm artistic fabricăm frumos inspirăm viitorul

Trăim într-o lume în continuă schimbare, în care arta contribuie la formarea unei comunități dinamice și implicate social. Asociația Culturală Tradițională Negura a luat ființă din nevoia de a crea un spațiu de promovare și de suport pentru artă și pentru artiști.

Misiunea noastră este de a promova moștenirea culturală, conservată în forme artistice, creând un spațiu de dialog social, la care fiecare participă.

Cine Suntem

viziune

Ancorați în tradițiile strămoșilor, privim cu încredere spre viitor. O lume mai bună începe cu fiecare dintre noi.

valori

Creativitate | Pasiune | Artă | Implicare

istoric

Asociația Culturală Tradițională Negura a luat ființă în 2017 la inițiativa dlui Mafa Gabriel, artist, cu o vastă experiență în managementul cultural și cercetător în domeniul folclorului și al artei contemporane. 

Membrii fondatori sunt Botoș Liliana, expert în administrarea patrimoniului cultural, Astrid Groszler, profesor cu experiență în educarea tinerilor și Mafa Alina, expert în politici culturale europene. Încă de la înființarea sa președinte a fost aleasă Alina Mafa, care a preluat sarcinile de management și organizare ale asociației. După moartea membrului fondator, Gabriel Mafa, ea a preluat și partea de management artistic, pe lângă cel administrativ.

CE oferim

Evenimente culturale

Organizăm evenimente culturale diverse în concordanță cu nevoile comunității

Consultanță

Oferim consultanță de specialitate artiștilor aflați la începutul carierei

Turnee și Concerte

Organizăm concerte și turnee pentru artiștii români

Comunicare și Promovare

Realizăm portofolii și analiză PR

Redactăm materiale de promovare

Promovăm valorile artei românești